1. Opći uvjeti korištenja


Dobrodošli na web stranicu centar-aplikacija.com. Centar aplikacija omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice centar-aplikacija.com. Korištenjem bilo kojeg dijela web stranice centar-aplikacija.com, te svih njezinih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

2. Autorska prava

centar-aplikacija.com polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice centar-aplikacija.com i podložno je tužbi.

3. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

centar-aplikacija.com zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

4. Linkovi na druge web stranice

centar-aplikacija.com sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice koristite na vlastitu odgovornost i centar-aplikacija.com ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

5. Zaštita privatnosti

Web stranica centar-aplikacija.com poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. centar-aplikacija.com može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke centar-aplikacija.com koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. centar-aplikacija.com se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika web stranice, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice centar-aplikacija.com ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

6. Izmjene uvjeta korištenja

centar-aplikacija.com zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

7. Pravila prenošenja sadržaja

Svi članci i fotografije na web stranici centar-aplikacija.com vlasništvo su tvrtke Centar aplikacija. Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet da se ne prenose dijelovi originalnog teksta duži od 700 slovnih znakova, pri čemu je navođenje izvora obavezno, a ako je riječ o web stranici onda je obavezno i staviti link na originalni tekst. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici centar-aplikacija.com prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više saznajte na linkovima Politika privatnosti i Uvjeti korištenja.