Treba li mi mobilna aplikacija?

Znaš onaj osjećaj, kad ‘baciš oko’ na mobitel da vidiš šta ima? Pa te razne mobilne aplikacije podsjete da je baš sad dobro vrijeme da naručiš neku klopu, iskoristiš popust u dućanu ili pak popiješ čašu vode?

Danas se obaveze mjere prema tome što kažu mobilne aplikacije i njihove notifikacije, u slobodnom vremenu korisnika mobilnog telefona.

Za prosječnog mladog čovjeka, televizor, novina i jumbo reklama stvar su nekih prošlih vremena. Danas malo više pažnje uzimaju društvene mreže i sadržaj određene mobilne aplikacije.

U svijetu velikih poslova i još boljih usluga, važno je biti prvi. 

Važno je biti tamo gdje je pažnja korisnika, tvog potencijalnog kupca.

A ona je usmjerena u jednu malu kutijicu. Koju sve rjeđe držimo u džepu, a sve češće u rukama. Sve više čitamo i tipkamo. Sve manje pričamo i gledamo okolo. Mobiteli, pametni telefoni i tableti – su prva stvar za kojom posežemo kada se ujutro budimo. I zadnja stvar koju gledamo prije nego zaspemo.

Takva je moja pažnja. Takva je tvoja pažnja. Takva je pažnja tvoga kupca.

Zato mobilne aplikacije. Svoju možeš naručiti ovdje.

Dolazi nam vrijeme kada će web stranice zamijeniti mobilne aplikacije. Ti sebi, za svoj posao, osiguraj jednu na vrijeme. Kad si već tu, evo da ti kažemo nešto o tome.

Kakav bi mi bili Centar mobilnih aplikacija, kada aplikacija kod nas ne bi bila gotova odmah, točnije u roku tjedan dana.

Od prijedloga dizajna i demo verzije, do konačnog rješenja i app store objave.

Sadržajem aplikacije možeš upravljati sam. Ili to možemo mi za tebe. Ti biraš.

Uz sve to, odradit ćemo održavanja, ažuriranja i sve sinkronizacije, od početka do kraja za vrijeme trajanja naše suradnje.

Na tebi je da naručiš svoju demo verziju mobilne aplikacije. Sa nama podijeliš koju osnovnu informaciju o svom biznisu i već smo pola posla napravili. To možeš učiniti ovdje.

Nemoj dopustiti svom poslu da trpi gubitak novih klijenata. Da ga pregazi vlak novih promjena. Digitalizacija se događa sad, događa se ovog trenutka.

Tvoja mobilna aplikacija pomaže ti:

1- da se približiš novim kupcima i da učvrstiš odnose sa postojećima – još uvijek možeš biti prvi ili među prvima u svojoj branši!

2- da ostvariš više prodaja i rezervacija – kroz push notifikacije i samu prisutnost na zaslonu uređaja!

3- da ostaviš konkurenciju iza leđa i olakšaš sebi poslovanje – koliko frizera i veterinara znaš na aplikacijama? #prilika

Naruči demo verziju svoje mobilne aplikacije ovdje.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Više saznajte na linkovima Politika privatnosti i Uvjeti korištenja.